Reparatie van alle merken Snelle en complete service Gratis offerte

Remotecontrol Repairs

REPARATIES IN EIGEN WERKPLAATS

Hoe werkt het?

Remotecontrol Repairs

SNEL EN VAKKUNDIG

Reparatie aanmelden

Hoe werkt het?

Reparatie van een industriële radiografische besturingen: hoe werkt het?

Heeft u een radiografische besturing met een storing? Schakel dan de experts van Remotecontrol Repairs eenvoudig in door uw reparatie online aan te melden. U doet dit eenvoudig via ons online aanmeldformulier. U ontvangt per e-mail een bevestiging van aanmelden.

Na aanmelden ontvangt u een e-mail met daarin een verzoek om uw product naar ons op te sturen. Door onderzoek van uw product in onze eigen werkplaats kunnen wij de kosten voor reparatie/onderhoud bepalen. Bij reparatie/onderhoud tot € 250,00 wordt deze automatisch uitgevoerd (tenzij anders vermeld). Indien de kosten hoger uitvallen of het systeem niet te herstellen dan wordt u hier eerst over geïnformeerd.

Kies u ervoor om het product niet te laten repareren of het onderhoud niet uit te laten voeren, dan sturen wij uw reparatie per pakketpost naar u terug. De onderzoekskosten en de verzendkosten worden in rekening gebracht.

Door onze jarenlange ervaring bieden wij u een degelijke, snelle en betaalbare service. In bijna alle gevallen kunnen wij een schade herstellen. Zo kunt u in mum van tijd weer aan de slag!

Reparatie aanmelden